Rechtenvrije foto’s

Deze selectie bevat 50 foto's van drie verschillende de Bibliotheek op school scholen. Ze zijn gemaakt en vrij beschikbaar gesteld door Eric Brinkhorst in opdracht van Kunst van Lezen. Wilt u één of meer foto's in hoge resolutie gebruiken? Mail dan de bestelnummers naar info@debibliotheekopschool.nl.

Beeldbank promotie de Bibliotheek op school

Wilt u als bibliotheek lokaal promotie maken voor uw eigen de Bibliotheek op school en graag zoveel mogelijk aansluiten bij de landelijke materialen? Dan kunt u putten uit een selectie gevarieerde foto's uit deze beeldbank. Er is rekening gehouden met voldoende variatie in vorm en inhoud. Alle foto's zijn goed inzetbaar voor publicaties in het kader van de Bibliotheek op school.